Biapotek - Apiterapeutiska hälsovårdsprodukter

Välkommen till Biapotek!

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss och veta att när du köper hälsoprodukter eller kroppsvård från oss så är det garanterat rent - utan skadliga tillsatser och alltid med utförlig information om innehåll. Vi är mycket måna om att alla våra produkter innehåller naturliga ingredienser.

Vi hoppas erbjuda våra kunder både kvalitativa, effektfulla och sköna produkter som bidrar till optimal hälsa och en mer miljövänlig värld.
Vi är även noga med att våra leverantörer har samma inställning som vi, dvs att de önskar en mer hållbar värld.

Vi har valt ut det bästa för ditt välbefinnande! 

Vår samarbete med Ballot-Flurin är ditt garanti. 100% ekologisk.

Experter på naturliga Apiterapeutiska hälsovårdsprodukter och grundare av "Apiculture DOUCE® "(Gentle biodling),  Ballot-Flurin har varit med och tagit fram honung och andra biprodukter  på ett ekologisk och skonsamt sätt för bina sedan 1977. 

Allt honung, pollen , propolis (kittvax) och bidrottninggelé är ekologiska och närproducerat.

"Apiculture DOUCE® " (Gentle biodling) (Hållbar och ansvarsfull biodling)

Välkänd i Frankrike och över hela världen, är Ballot-Flurin helhetssyn på biodling ganska enkel. Baserat på att förstå hur bina kommunicerar med varandra, har "Apiculture DOUCE® " kompletterande standarder, högst på listan kraven för certifierad ekologisk biodling, socialt ansvar, och hållbara produktionsprocesser. Ballot-Flurin har skapat en egen kvalitets märke där alla sina produkter uppfyller kraven.

Fri frakt vid köp över 800:-

Biapotek drivs av BK i biodling Backa Bergögata 12 422 46 Hisings Backa.

kontakta oss: info@biapotek.se